Intuicyjny program do tworzenia stron www

System POS to pomysł gastronomiczny do zarządzania wszelkiego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tymże podobne.

Dla maluchach także ważniejszych lokali POS znacznie dokładnie sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także całych sieci gastronomicznych. To podstawowe narzędzie, dostosowane do akcji na dodatkowej liczbie stanowisk POS. Projekt w przejrzysty sposób usprawni panowanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym etapem rzeczy w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność ludzi w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgodność z pozostałymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami i systemami, które usprawnią życie każdego lokalu. Tworzenie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Spokojny i łatwy sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgodność z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.